Σε ποιους απευθύνεται ο Ηλεκτρονικός Οδηγός e-portorafti.gr

 

-- Σε Ιδιώτες επισκέπτες που αναζητούν τεχνική εξυπηρέτηση ή ψάχνουν να αγοράσουν προϊόντα στο Πορτο Ραφτη και το Μαρκόπουλο

-- Σε τεχνικούς και τεχνίτες που παρέχουν τεχνική υποστήριξη στην περιοχη του Πορτο Ραφτη και του Μαρκόπουλου

-- Σε καταστήματα που πουλάνε αγαθα και σε επιχειρησεις σε σχεση με το Φαγητο και την Διασκεδαση, αλλα και την Δομηση, κ.α.

-- Σε Ιδιώτες επισκέπτες που αναζητούν να αγοράσουν η να πουλήσουν Ακίνητα, να ενοικιασουν σπιτι, διαφορα ειδη, αυτοκινητα, κ.α.

-- Σε Μεσίτες που καταχωρούν αγγελίες αγοροπωλησίας Ακινήτων στην περιοχή μας.

-- Η Καταχώρηση στον Οδηγό είναι εντελώς Δωρεάν.  

-- Αν θέλετε link απο την καταχώρηση σας προς: την ιστοσελίδα σας, το email σας, την επαγγελματική σας κάρτα, κ.α., τότε επικοινωνειστε μαζι μου.


Οι τεχνικοί και τα καταστήματα μπορούν να γίνουν μέλη του καταλόγου Δωρεαν και να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και τις επιχειρήσεις τους.

Οι καταχωρημένες επιχειρήσεις παρουσιάζονται με ένα απλό τρόπο χωρίζοντας την προβολή τους σε  ενότητες αναλογα με το αντικειμενο τους. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες γνωρίζουν εύκολα τις πληροφορίες της επιχείρησης, τις συγκεκριμένες δραστηριότητες της και πληροφορούνται τα στοιχεία επικοινωνίας.    

 

Η Ιστοσελιδα λειτουργει και απο τα domains: 

 


 

 

OOPS! You forgot to upload swfobject.js ! You must upload this file for your form to work.

 

Το web site διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο. Το web site διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.

Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή ολική, μερική, περιληπτική η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας τών συντελεστών του.

Εισαι επαγγελματίας, εσυ το ξέρεις. Καιρός να το μάθουν και οι αλλοι.